5 apr. 2011

Måndagsträning – en blandning av hantlar och skivstänger!

Det var väldigt klänge sedan jag körde ett styrketräningspass som enda träning på gym:et. Nu för tiden blir styrketräningen oftast ett komplement till tex spinning eller lufs på löpband. Men igår hände det, igår koncentrerade jag mig på styrketräningen och det känns idag!

Tidig hemgång
Efter att ha jagat en underskrift på ett litet litet papper i 3 dagar, fick jag igår det påskrivna pappret i min hand. Så strax efter lunch kunde jag få ytterligare en påskrift och skicka iväg hela härligheten till de berörda parterna och andas ut!

Detta resulterade i att jag faktiskt, men gott samvet, kunde nalla lite på flexkontot och gå från jobbet lite tidigare. Det fanns ingen anledning att “sitta och dra lysrör” på jobbet! Så tidigt som tusan vände jag nosen mot Hötorget och träning!

Väl på plats beslutade jag mig för att koncentrera mig på axlar- och bröstträning.

Det va både skönt och jag insåg en saknad av ren styrketräning. Jag njöt i gym:et och ville fortsätta långt efter att musklerna var trötta och ville gå hem.

Friggs Naturdiet
När jag väl befann mig utanför dörren stod det en påse utanför, en påse innehållande 2 bars från Naturdiet, en kokosnöt och en hel drös kokosflingor. 

kokosnöt

Så efter middagen, som kvällsmål, var jag självklart tvungen att smaka på en av dem. Nu ska jag erkänna att jag har väldigt svårt för kokos och tyvärr föll denna inom samma kategori. Men, gillar man kokos, så tror jag att man gillar denna!


halväten

Idag sitter jag på jobbet med trötta muskler och ett axelparti som är stelt så stelt. Njutning, absolut! Även om jag hade grava problem med hårtvätten i morse!

Inga kommentarer: