22 feb. 2011

Jag är bäst eller en kväll på löpbandet!

Jag är bäst! Det bästa jag kan vara just nu och det bästa jag kan kräva av mig själv. För trots att jag jämför mig med andra, måste jag någonstans inse att jag gör så gott jag kan och DET är gott nog!

Jag måste även påminna mig själv om att jag är inne i början på vecka 3 av min löpträning och från att inte ha sprungit alls, gör jag nu mitt bästa. Att årstiden är emot mig och jag får träna inomhus kan jag heller inte göra så mycket åt, det är bara att inse fakta och tugga i sig!

4km Med e futtiga sekunders marginal
klarade jag dagens utmaning!

Idag stod det ca 4km och 34 minuter på schemat. Jag har gruvat mig hela eftermiddagen för det, men någonstans inom mig hade jävulen och pannbenet redan bestämt sig. Jag skulle klara det här!

Jag ställde mig på löpbandet och tog det lite lugnare den första kilometern, som gick på 10 minuter blankt. Sen var planen att öka och öka så pass mycket att 3 kilometer skulle klaras av på 24 minuter. Sagt och gjort, hastigheten på löpbandet ökades, lutningen sattes på 1% och sen va det bara att bita ihop.

Jag varvade hastigheten mellan 7,5 och 8 och jag slet! För ja, för mig är det fort! Sista 300 meterna höjde jag dock hastigheten till 8,5, allt för att jag skulle “hinna fram”!

Och fram hann jag med 3 sekunders marginal hann jag fram och jag kunde, stolt över mig själv, klappa mig på axeln och le både inombords och i ögonen.

Så ja, jag är bäst och jag gör så gott jag kan och det bästa jag kan just idag!

3 kommentarer:

Helena sa...

Jag blir faktiskt lite tårögd när jag läser det här...blir så glad för din skull och jag vet hur känslan av att klara något som man knappt trodde var möjligt känns. Du har dina mål, jag har mina och andra har något annat. Huvudsaken är att DU är nöjd med DITT resultat, och det ska du onekligen vara!
Du anar inte hur lätt det kommer att kännas att springa utomhus sen när du har börjat på det "värsta" tänkbara sättet på ett löpband... Var STOLT - du är grym!

Lotta sa...

Applåderar Nilla. DU är stark. DU är grym. DU är bäst.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Helena och Lotta: Tack tack söta ni! Ibland måste man (läs JAG) faktiskt tala om för sig själv att man gör precis så gott man kan... även fast jag vill jämföra med andra och tycker att det är fånigt!