21 feb. 2011

2½ timmes kvalitativ träning, tack kroppen!

Sitter sjukt trött och nöjd efter dagens 2½ timmars träningspass och tänker börja med att tacka kroppen. För man tar den lätt för givet och förutsätter att den bara skall leverera. Men idag gjorde min kropp det, levererade precis det den skulle vid precis rätt tillfälle! Så tack snälla kroppen för det!

Jag började dagens träningspass med en Nike Training Club träning för överkroppen, precis som jag hade planerat. Visst det såg ganska tungt ut när jag bläddrade igenom de minuterna det skulle ta, men det va ingenting mot vad det verkligen var! Jag va verkligen som ett asplöv när tiden var slut och det va dags att bänka sig i cykelsadeln.

Dagens Pia-spinning var återigen backe, de 35 långa minuterna med tunga tramptag och mäktiga ryck. Idag infann sig även ett fokus i salen som man inte upplever så ofta och efteråt visade det sig att jag inte var ensam att ha upplevt det! Sjukt bra, sjukt jobbigt och väldigt välbehövligt.

Pia var idag även lite “jävligare” och lite ettrigare i rycken! Det var nog tur att det va sista veckan med detta upplägg!

Efter Pias pass var jag faktiskt på väg ut och tyckte att det kanske skulle räcka med detta. Men så fyllde jag på vattenflaskan och kände efter, konstaterade att benen faktiskt va ganska pigga trots allt. Så jag vände på klacken och gick tillbaka in igen.

Men den här gången placerade jag mig långt bak i salen och, som jag sa till Terese, tänkte mest “mys-spinna” istället för att ta ut mig totalt. Om det blev så mycket “mys-spinning” vet jag inte, men jag mös i alla fall av att vara där!

Nej istället ville kroppen trycka på, handen vred på motståndet och hjärtat jobbade starkt! Tankarna på att ta det lite lugnare byttes snart mot ett par horn i pannan och sen va det bara att köra på!

Så återigen, tack kroppen för att du levererade idag! Tack för att du orkar med och tack för att du tycker om att bli starkare! Nu ska kroppen få vila tills i morgon! Men då väntar 4km löpning minsann och jo, jag längtar nog lite efter det med!

2 kommentarer:

Lotta sa...

You go girl!!!!

Emliscious sa...

Vilken superkropp du har!!