8 feb. 2011

En date med herr Löpband

Idag har jag har haft en date med herr Löpband eftersom isen och blåsten inte inbjöd till den planerade promenaden hem från jobbet. Men jag måste säga, det där löpbandet e förbaskat tråkigt alltså!

Men men, nöden har ingen lag och ibland får man bita i det sura äpplet och se det som pannbensträning! Å pannben kan vara bra att bygga upp ordentligt!

Första träningspasset enligt Stockholm Halvmarathon programmet jag tänker följa, dvs det som är till för nybörjare, sa 30 minuter gång ca 3 km. Så det va bara att sätta timern på löpbandet och sätta igång!

De 30 minuterna släpade sig verkligen fram och även fast jag försökte liva upp det med 1 minuts “intervaller” där både fart och lutning ökades och minskades, så gick det oändligt trögt.

3,08 Uppdraget avklarat!

MEN, och det är viktigt,  nu är det första passet avklarat och nu kan det i alla fall inte bli värre. Den enda vägen från idag är bättre och bättre. Det är det roliga att börja med något man aldrig har gjort förr och som man e oändlig dålig på, man ser en förbättring ganska fort!

3 kommentarer:

Christer sa...

Har heller aldrig varit en fan av löpning men förra året sprang jag 2 10km lopp :)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja du Christer, jag hoppas att jag kommer bli ett fan av löpning, just nu är jag dock skeptisk! *s*

carro sa...

Jag vet, löpband är fruktansvärt tråkigt och tyvärr så blir det inte roligare ju oftare man står där...men nytta gör det! Gillar din blogg och att du är så öppen både när det gäller dig och din vikt!