8 feb. 2011

Gårdagens spinning och dagens snackis!

Igår försökte jag skrämma förkylningen på villovägar genom ett backigt Pia-pass tillsammans med Lotta och Ursula! Nu verkar tyvärr min näsa inte vara så lättskrämd med resultatet att den fortsätter att producera snor i mängder. Men skam den som ger sig och halsen är i alla fall mycket bättre idag!

Innan klassen sa jag till Lotta, som förövrigt var otroligt färgmatchad med cyklarna på SATS igår, att idag vill jag endera ha intervaller (där jag kan fisköra varannan) eller backar. Jag fick båda! Intervaller i en 35 minuters lång backe! Lycka!

lottaTill och med vattenflaskan matchar outfitten!

Tyvärr reagerade kroppen ganska tydligt på att den egentligen inte ville träna. Jag fick mjölksyrekänningar i benen redan vid uppvärmningen och hade jag varit klok hade jag lyssnat på halsen som sved till lite nu och då. Men när va jag klok senast? Nä just de! Men jag lyssnade i alla fall så pass mycket så jag tog det väldigt lugnt första halvan av passet. Sen kunde jag inte låta bli att trycka på!

Nu hoppas jag att Pia håller kvar backarna till nästa vecka, för då jäklar ska jag kunna ta i under hela passet och ge dom där backarna vad dom tål!

Dagens snackis
image
Bland träningsbloggarna måste dagens snackis vara den nya tidningen Stark som kommer ut med sitt första nummer i April. På hemsidan kan man läsa:

STARK Magasin har inte kommit till av en slump. Den kom till eftersom det saknades något.
Det saknades ett magasin som fokuserade på riktig träning och riktig mat, på helhet snarare än detaljer. Det saknades en tidning där experter inom träning, kost, idrottsskador – för alla, från de som motionerar ibland till proffs – fanns samlade. Och det saknades en mognare hälsotidning som såg till träning för hela livet, från barn till vuxna, och som fick tillgång till de största profilernas tränings- och kostupplägg. Nu finns den.

Vad man kan undra är om det verkligen behövs en tidining till? Men om den nu skiljer sig från det som redan finns, hoppas jag att dom lyckas med sin tidning. Är den lika bra som den låter, kan det här faktiskt bli KANON!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Nästa måndag ska jag vara... hm.. rosa? fullfartframat.se goes fashion blog. Nej tvi vale! :) Tack för bra pepp - men du.. ta det lite lugnt va tills det att du är frisk(are)!

Ursula sa...

Tack för pepp och sällskap, ge nu kroppen vad den behöver i veckan så kör vi järnet x2 nästa måndag!

soffan sa...

Orange = snygg, så BRA matchat av Lotta :) . Krya på sig Nilla!