17 dec. 2010

Uppföljning från gårdagen!

Om det nu är någon som undrar hur det gick igår på invägningen, kan jag meddela följande:

Under 2 veckor har jag gått NER 0,3 hg. Men med tanke på att jag trodde jag hade gått UPP i vikt så va detta helt OK.

Om man sedan tittade lite extra på remsan och jämförde med förra gången, kunde jag konstatera att motståndet i kroppen (Ohm-teknet) som vanligen brukar ligga på 480, igår låg på 510! Alltså, mycket vatten i kroppen vilket jag ju redan visste! Så det är verkligen inget att bli frustrerad över!

Något som ÄR positivt är att mitt löjligt låga blodtryck börjar bli bättre (det är långt ifrån bra, men det är bättre) och att midjemåttet nu mer mäter 77 cm!

Vi pratade även om kosthållning, funderingar kring träning och lite annat smått och gott! Jag skall från och med nästa vecka börja äta ännu mer vanlig mat och de dagar jag går iväg och tränar skall jag även lägga till kolhydrater! Underbart om ni frågar mig!

Nackdelen är ju att det eländiga och väldigt envisa sista kilot kommer att ta ännu mer tid att bli av med, men å andra sidan kommer jag kunna träna ordentligt och med gott samvete fylla på både depåer och i sin tur orken!

Jag uttalade även ett mål med min träning under mötet. Ett mål jag faktiskt inte har uttalat innan. Det ska få gro en stund till i hjärnan och jag ska ta och prata lite pepp med en viss annan bloggare innan jag går ut med det här. Men kanske om allt vill sig väl, har jag ett gigantiskt (ja i alla fall för mig) berg att klättra upp för under våren!

Så nu smider jag planer inför vårens träning, smider planer inför rehabiliteringen för min rygg och försöker få kontakt med bloggaren som satt griller i huvudet på mig!

3 kommentarer:

AC sa...

Great!!

...lycka till med halvmaran...

: )

kram!

sofy sa...

Great!
Lycka till med tjejklassikern!

Anna sa...

Du har ju varit kaaaalasduktig!

Och jag hoppas på att du vågar avslöja målet. Jag var inne på någonting med Vätternrundan med tanke på alla dina spinningpass du brukar köra :)!