20 dec. 2010

En gång e ingen gång, två gånger är….

Man blir bra på det man tränar heter det! Just nu jobbar jag på att bli bra på att springa! Ja jag vet, helt galet. Men jag har fått för mig att jag i alla fall skall orka springa en mil på ett löpband innan våren är här och då gäller det att ligga i!

Idag, precis som i fredags, va det 30 minuter rörelse på bandet som var planerat. Jag ska väll helt villigt säga att det går allt annat än fort och om vi skulle prata hastighet skulle samtliga som läser detta bli allt annat än imponerade. Men som jag skrev förra gången, så måste jag börja någonstans och eftersom jag undvikit allt som har med löpning att göra, alltid, så får man helt enkelt va nöjd med det lilla!

Jag gick de första 10 minuterna med lite lutning på bandet och när dessa passerat (förvånansvärt fort) försvann lutningen men farten ökade och jag joggade. 2 minuter, gå 1 gånger fyra, sedan gick jag 5 minuter och rundade av med 2 minuter jogg och gick slutligen de 3 sista innan de 30 minuterna hade passerat!

Jag måste säga att jag är mäkta stolt över mig själv. Jag klarade faktiskt av det och dog inte av tristess. Det kändes om möjligt lite lättare än i fredags och jag ökade farten något!

Jag avslutade allting med rehabträning för ryggen (jag måste verkligen gå till den där kotknackaren snart) och en PoWorkout innan jag tackade för mig och gick hem!

1 kommentar:

Färgfilm sa...

Bra jobbat där med löpningen :-). Kul att vi iaf är två Itrimare som ska vara med på Jarkkos utmaning i januari. Ska bli riktigt spännande att se om jag är redo för detta :-)! Vi hörs /Affe