9 dec. 2010

Liten men naggande god träningsvärk!

Tjong i medaljongen, det är torsdag igen! Tyckte inte det va länge sen jag skrev om en alldeles vanligt ovanlig torsdag, men det har redan gått en vecka!

Idag har jag lite svidande träningsvärk i magtrakten och njuter av det fullständigt! Även idag är träningsväskan packad och jag hoppas att jag skall hinna iväg för lite Yoga kring 17 snåret! Men vi får se hur det blir med det! Att gå klockan 16 kan vara en konst bara det!

Jag har även bokat träningsträff med vännen H på lördag morgon för att få iväg mig till Itrim. Jag måste helt enkelt ha sällskap för att ta mig dit! Illa men helt sant!

1209

1207-1

 

 

 

 

 

 

 I morse var den första gången jag fixade till den nya frisyren från grunden! En lärdom är att tvätta/blöta håret på kvällen eftersom det krävs ett torrt hår för att få till den “raka” looken!

En annan sak är att jag måste investera i lite mer hår grejer än vad jag har hemma just nu! Det blir en dyr affär det här, dyr men ganska skoj och i morgon får jag ju en ny färg så då kostar det ännu mer pengar! Men det är jag värd!