31 dec. 2010

2010 – så va det!

Så som många andra är det så dags för mig att summera mitt 2010 och med ett ord summerar jag det händelselöst! För min egen personliga del har det nämligen inte hänt så mycket, eller har det de?

Jag jobbar kvar på samma gamla jobb, bor kvar i samma gamla lägenhet och äter fortfarande min frukosten ensam. Där har det alltså inte skett ett endaste dugg. Men…

Jag åkte äntligen till New York och firade min födelsedag tillsammans med Sara och Kent (jaja någon dag innan) på ett hustak med skyskraporna som utsikt.

Nilla 6 
Jag har både blivit “plast faster” och moster till världens två underverk under året och således har både syster och Milla blivit gravida och fött dessa små sötnosar under året.

Bild 009 Stolt moster med ett litet underverk!

Jag har under hösten förlorat ca 15 kilo av mig själv och känner mig lättare, snyggare och mer bekväm med mig själv än på länge! Det är enkelt att knyta skorna, gå på stan och lufsa på löpbandet nu för tiden och farbror doktorn är mer än nöjd med resultaten på alla prover, som innan såg allt än bra ut! Jag har således gjort en stor investering i mig själv!

Svensson i fodral

När det gäller träningen har det gått både upp och ner. Jag har slitit hårt, inte tränat alls. Fått “skador” i ryggen i och med min disk nere i ländryggen som bråkar med mig och gör att jag inte kan utföra allt det jag vill.

Trio på WC

Jag har träffat nya spännande människor under året. Jag har lärt känna nya vänner och bekanta och jag har många gånger skrattat och lett ikapp med solen. Jag har även umgåtts med mina “gamla” vänner och försökt ta till vara på mina nära och kära så gott jag förmår!

sara och nilla

nilla, ella, lotta

Så, det har nog hänt en hel del 2010 trots allt, men jag planerar ännu mer för 2011, året som skall bli mitt bästa hittills!

4 kommentarer:

Andréa sa...

Gott nytt år!

Felicitas sa...

Allt annat än händelselöst, skulle jag säga!! :) Och jag tycker att du har gjort en sjuhelsikes bra investering i dig själv!!! Gott nytt år, fina Nilla!! <3

Miss Agda sa...

Men händelselöst var det väl inte?? Och vilken satsning du gjort på dig själv! Imponerande verkligen. Ses säkert snart igen, du anar inte hur stor och LÅNG Alvar har blivit.....!
Kram och god fortsättning!

jessica sa...

<3

Du har gjort en ofantligt bra investering, precis som alla skriver ovan, i dig själv! Hurra för dig!

KRAM