15 dec. 2010

Ett besök på Medis!

Mellan hysteriska arbetsdagar, bebismys och julklapps jagande hann jag idag äntligen i tid till gymet! Visst jag skulle säkert hinna dit alla dagar, men efter i snitt 12 timmars dagar på jobbet är jag inte människa att gå och träna på fortfarande, ganska lågt intag av mat!

Men idag lämpade det sig så pass att jag avslutade jobbet på söder redan strax efter fyra och då fanns det ju precis alla möjligheter att hinna iväg!

Jag valde SATS Medborgarplatsen och ett 45 minuter blått spinningpass! Å jag måste verkligen säga, vilken jä*la skillnad det blir att spinna med några få kolhydrater i kroppen! Jag va ta mig sjutton odödlig och benen pinnade på som de aldrig gjort något annat! Sen att passet i sig inte va någon höjdare har jag redan glömt!

Efter genomfört pass och avslutande PoWorkout (som inte publicerades på FB tyvärr) letade jag upp världens coolaste Em som befann sig i gym:et och mosade axlar! Jag kan meddela att hon såg stark ut, grymt stark!

1 kommentar:

Emlicsious sa...

Men åh! Hur go e du då! Det var så kul att se dig och du såg strålande ut! Om ett tag ska vi ses på riktigt! Hurra!! Kram!