9 dec. 2009

Styrketräning med sällskap!

I eftermiddag hade jag träningsdate med två super tjejer, nämligen Milla och Sara. Tyvärr va Sara tvungen att ställa in så istället för tre blev vi bara två, men jag kan intyga att vi faktiskt tränade för tre!

Styrketräning!
Det är säkert ett halvår sen jag körde ett ordentligt styrketräningspass på gymet, så idag va det lite “ny premiär” för mig! Då är det bra att man har med sig en träningskompis som både har idéer och ett “jävlar anamma" med sig in bland hantlarna!

Mitt sällskap idag blev alltså Milla, min “nästan svägerska” och vän och idag fick jag möjligheten att prova ett “ny gammalt” gym i stan, nämligen Nautilus på Regeringsgatan. Nygammalt är det för jag har för mig (rätta mig om jag har fel) att i samma lokaler låg nJoy för väldigt länge sedan (läs runt 12-13). Men nu mer är det alltså Nautulus som håller till i lokalerna och eftersom Milla hade vänligheten att bjuda mig på en träning, så var jag inte sen att haka på!

Så till själva styrketräningen! Vi körde igenom nästan hela kroppen idag (vi glömde visst bröstmuskeln) och hade ett riktigt bra fokus! Vi startade med uppvärmning, jag på “sitt cykeln” och Milla på löpbandet för att sedan börja med ben!

Fokus milla
Knäböj och utfall gjordes i något som med lite vilja kan kallas supersett! Sedan gick vi raskt över till latsdrag i superset med sittande rodd, mage på lutande bänk, ryggresningar, axelflyes i superset med bicepscurls och som avslutning triceps övningar där Milla körde dips på bänk och jag höll mig till cabel-maskinen!

fokus nillaSom avslutning tog vi oss tid med lite stretch, vilket inte tillhör vanligheterna för mig. Eller, ska jag va riktigt ärlig så stretchade Milla på ganska bra, medans jag själv mest satt och pratade strunt!

Vi rundade av kvällen på ett närbeläget café där vi avhandlade allt från drömmar till julstök och boktips! 

Avslutningsvis kan jag väll nämna att jag redan känner att magmusklerna kommer att bråka med mig ganska mycket i morgon och det beror på det här:

mag nilla

2 kommentarer:

Träningsglädje sa...

bra pass. jag är avis!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Men Sara, jag lovar jag tog i för dig me! Men vi får snart se till att träna tillsammans, så det så!