2 dec. 2009

Spinning 55 minuter i Telefonplan

Nu är ordningen återställd igen, jag har krullarna tillbaka på huvudet efter 55 minuters spinning tillsammans med Lotta!

Lotta har länge lovordat Olle som kör spinningen klockan 18:30 på SATS Liljeholmen, men eftersom jag gärna vill befinna mig på Hötorget den tiden så brukar jag missa detta pass. Men idag såg jag till att vara där! Jag bokade träningsdate med Lotta på Facebook och via Liljeholmen (ja va tvungen att kolla lite skor) åkte jag så till gymet!

Jag förstår varför Lotta gillar Olle som instruktör då hanns lugn verkligen avspeglade sig på hela passet. Men tyvärr saknades det lite för mycket för att jag skulle uppnå någon “spinning high”. Jag saknade ett upplägg på klassen då han bara körde låt för låt, jag saknade tidsangivelser och jag saknade en röd tråd. Alltså sådant som jag är bortskämd med och vill ha för att kunna ta ut mig maximalt. När det inte finns, så är det lätt att ha kraft kvar när passet är slut och det var det som tyvärr hände idag!

Sen att han envisades med att vi skulle stå i posoition 2 på cykeln (rakt upp) gjorde inte saken bättre! Jag gillar verkligen inte att cykla så, kanske för att mina knän protesterar så och jag struntade faktiskt i hanns instruktioner då och stod “som vanligt” istället. !

Men passet var ändå ganska skönt och ett perfekt “starta upp från förkylningen” pass! Så i efterhand ska jag nog inte klaga så mycket!

Middag
Väl hemma var jag hungrig som en varg men allt för lat för att laga till en riktig middag. Istället blev det en tallrik fylld med “plockmat” iform av Brieost, lufttorkad skinka, keso, avokado och en tomat. Jag bjöd mig själv även på två Finn Crisp som faktist är helt OK även om man äter LCHF.

Tyvärr va jag dock lite för hungrig för att komma ihåg att ta ett kort på tallriken, så ni får lita på mig att det va gott!

Avlutar dagen med att bjuda på ytterligare en bild på dagens frisyr, nu är som sagt ordningen återställd och jag är mitt vanliga krulliga jag!

DSC01010

1 kommentar:

Lotta sa...

Tack för idag! :-) Jag måste erkänna att jag inte gillade pos. 2 tidigare heller, men nu har jag vant mig med det och tycker det är tokskönt att köra riktigt tungt under dessa stunder så att man får trycka på en hel del!

Tyvärr var det inte en av Olles bästa dagar, han var faktiskt ganska ofokuserad - men jag håller med dig om att det saknas en möjlighet att få en klar bild över hur hela passet ser ut.. Måste def. testa på de där 75min du pratade om!!

Anyhow, middagen lät mums! :)

Ses!!