15 dec. 2009

Först Gris-träning, sen Flow! En bra kombination visade det sig!

Att träning är bra för kroppen är redan känt, så att det är bra för ilska och irritation får man se som en bonus!

“Gris-träning”
Jag va riktigt irriterad när jag gick från jobbet idag, så där irriterad så jag nästan skakade! Jag blir så när folk inte kan göra sitt jobb och det i slutänden drabbar mig.

Så istället för att sitta och vänta och svära framför datorn tog jag min väska och åkte raka vägen till gymet! Det va dax för Gris-träning i gymet och detta trots mina ömma muskler på överkroppen!

fokus nilla En bild från när jag och Milla tränade, den här gången hade jag dock vikter på axlarna istället för en enkel pinne!

Efter att ha konsulterat CrossFit Nordic och dagens pass (det e bra när man inte har någon fantasi) så tog jag valda delar av måndagens och tisdagens pass och gjorde till mitt eget! Det slutade så här:
10 minuters uppvärmning på cykeln
5 varv av: 12 bröstpressar och 20 svingar 
8 reps Chins i maskin *3
8 reps Dips i maskin *3
5 reps Frivändningar *5
5 reps utfall (per ben) *3

Sen va jag slut, hade löjligt hög puls och ville bara gå hem! Men icke, istället avslutade jag dagen med 55 minuter SatsFlow! Det va väll inte min bästa Flow klass jag varit på, men det var otroligt skönt efteråt och som vanligt somnade jag till under avslappningen! *s*

Tyvärr va denna klass inte heller den, den nya! Jag är löjligt nyfiken på den nya koreografin på SatsFlow, men alla klasser sen bytet jag har varit på, har fortfarande varit den gamla och jag har ännu inte fått stilla min nyfikenhet!

1 kommentar:

Lotta sa...

SATS Telefonplan har den nya! :) Var på den idag. Tor att de haft den i två veckor redan..