19 dec. 2009

Ho ho ho!

Idag kom jultomten, flera dagar för tidigt! Men han kom i alla fall och gav mig en försmak av julen!

DSC01047 Mitt paket var inte vidare snyggt inslaget, men som med så mycket annat ska man som bekant inte döma hunden efter håret och heller ett paket efter omslagspappret.

DSC01048 I mitt paket låg två finfina t-skirts från Nike där den ena har budskapet “Strong is the new Beautiful”! Tyvärr missbedömde jag storlekarna och har nu två ganska stora tröjor här hemma! Å andra sidan brukar det rätta till sig med en tvätt eller två!

På tal om att tvätta! I morse var jag i tvättstugan redan innan tuppen hade stigit upp! Vansinnigt tidigt men väldigt skönt nu, när allt redan är klart!

Nu ska jag lata mig en stund för att sedan sätta igång med en seriös “piffning”! Ikväll väntar musical på Cirkus följt av en drink eller två på lämplig lokal!

4 kommentarer:

Träningsglädje sa...

snygg tisha! kanske missbedömde du inte storlekarna utan snarare att du själv blivit rätt så liten? :)

mattias sa...

Tack för besöket igår, och hoppas du har kul på Cats. Såg den för ett par månader sen och blev tyvärr ganska besviken.

Lotta sa...

Kanske dags att uppdatera garderoben Nilla? Kan ju faktiskt vara som Sara säger.. Du har kanske blivit mindre? Man lever länge med gamla storlekar innan man insett att de inte passar längre.

Petra sa...

Vilka fina presenter! Håller med om att uppdatering av garderoben aldrig skadar, mitt problem är att jag är sämst på att rensa ur dem :-)