30 dec. 2009

2009, en summering!

Timmarna tickar på och snart ska vi alla fira in det nya året. Men innan dess tänkte jag försöka summera det som har varit! 2009 har bjudit på både glada och tråkiga saker, galna upptåg som idag är fantastiska minnen! Nu ska vi se om jag kommer ihåg allting!  (OBS långt inlägg *s*)

Träning
Jag skaffade mig en PT på gymet. En galen liten australiensare som fick mig att spräcka alla gränser jag faktiskt trodde jag hade när det kommer till just träning. Jag lyfte tyngre, orkade mer och framförallt dansade jag segerdans bland hantlarna, allt detta på grund av Eric!  Ett smakprov på en av de galnaste passen jag någonsin har varit med om kan ni läsa här.

Utmaning
Jag har haft många utmaningar under året och det började med längdskidåkning. Jag har ALDRIG åkt längd innan, men nån gång ska va den första! Så tillsammans med ett gäng glada flickor och pojkar åkte jag upp till Åre i slutet av januari och gjorde min debut. Att jag dag 1 inte hade något fäste och dag 2 inte hade något glid är idag strunt samma. Jag gjorde premiär och jag överlevde, trots att jag ramlade i uppförsbackarna!

DSC00385

Convent och BootCamp
2009 var jag på mitt första Nike convent och under två dagar njöt och tränade jag massor tillsammans med massa andra människor. Det hela va ganska galet men fantastiskt inspirerande!

DSC00428 
Jag var även med på årets Blogger BootCamp som det här året var större än det någonsin har varit. Jag fick äntligen träffa några personer som jag pratat mycket med, men inte IRL och jag fick träffa alla bekanta ansikten som har blivit mina vänner. Det var 1 dag fylld av glädje, svett och skratt och jag längtar redan till nästa års BootCamp!

Cykel1

Galenskaper
24 timmars spinning för Rosa Bandet är en av de galenskaperna jag har utsatt mig för i år. Hur man bara kan komma på att åka ner till Göteborg för att cykla ett halvt dygn är obegripligt, men roligt! Och efteråt vill man komma tillbaka och köra igen. Konstigt det där!

DSC00851

Skador
Tyvärr har detta år även inneburit skador för mig. En trasig handled som först gipsades 2 gånger (10 dagar per gång) och slutligen opererades. Detta har så klart inneburit att träningen i perioder har blivit lidande, speciellt styrketräningen. Det hoppas jag det blir ändring på 2010!
DSC00324 Jobb
Jag har inte bytt jobb i år heller, däremot har jag flyttat från Danderyd till stan, fått nya arbetskamrater och en ny chef! En liten förändring men dock en förändring trots allt!

Privat
Jag har fått mig en ”semi-svägerska” under året, eller egentligen träffades vi faktiskt redan 2008, men det var inte för änns detta året som vi faktiskt har lärt känna varandra lite mer än runt mammas middagsbord!

Jag har varit lycklig och olycklig, jag har älskat och hatat livet på en och samma gång. För mina nära kan jag ingenting annat än att önska dem all lycka och välgång under 2010!

DSC00573 Min älskade syster i Paris 2009

Så med blicken i bakrutan kanske det inte riktigt blev som jag hade hoppats, men ganska bra i alla fall och med det i bakhuvudet så kan 2010 bara bli bättre! Mitt nyårslöfte till mig själv är att försöka göra varje dag lite bättre än gårdagen och med det i tankarna kan det väll inte gå fel.

7 kommentarer:

Cizzi sa...

Det låter som ett vettigt löfte =) Hoppas 2010 blir toppen!

Miss Agda sa...

Vilket bra nyårslöfte! Det kan bara bli ett bra 2010 när man lovar sig själv en sådan sak :)
Och jag har också fått en härlig semi-svägerska under året, ett kul sammanträffande va? :) :)
Kram

Träningsglädje sa...

bra nyårslöfte! kram till dig!

Suzan sa...

Härligt med återblickar o hoppas du får ett strålande 2010!!

Träningsglädje sa...

var ääääär du nilla>?

Snorkkis sa...

2009 verkar ha varit fyllt med utmaningar; både positiva, och sådana att fightas med. Hoppas du får ett riktigt bra 2010!

Anonym sa...

Lomi way to cаn helр ρatients mаnage back nuisance, but the full extent of the efficaсy οf this thеrарy is рlaciԁ mostly obscure.

It's e'er comfortable to point at the muscleѕ to
bеcomе morе rіgid. Lеt me insistency thаn tradіtiοnal Sωeԁish massage tο pгey the unnaturаl arеas.
As уou melt іnto fiгst trаnsmission line of defencе againѕt incontinencу
or uѕe the therapy as a complementary sensory syѕtem to your
medico's suggestions.

Feel free to visit my web site; go to these guys to book erotic massage
Also see my page: sensual massage London fees