5 juni 2009

Jag är befriad (men det gör ONT som fan!)

Jag är befriad, i alla fall tillfälligt, från mitt röda helvete! Min hand och arm är ute i det fria och det känns skönt Men tyvärr är det lite komplikationer involverat!

Förra gången jag tog bort ett gips på handen gjorde det ont som FAN när jag befriades från gipset och precis lika dant är det idag. Så fort jag började röra handen så högg det till och jag har just nu en helt bortdomnad tumme på höger handen!

Man kan tycka att detta är ganska konstigt, men egentligen är det inte det. Handen och handleden har ju haft stöd och hjälp under ett antal dagar och ska nu både röra sig (man använder ju handlederna tom när man går) och själv stabilisera sig. Vad som däremot inte är så bra är att det domnar.

Nu är det ju tur i oturen att det är halvdag på jobbet och att jag redan är hemma och kan lägga mig och vila en stund. Förhoppningsvis mår jag bättre om jag bara får ligga still och ta igen mig. Dock vet jag att det förra vändan tog ett dygn innan jag var mig själv igen, så jag kan fortfarande inte lova något.

Jag skall även tillbaka till farbror doktorn efter helgen och kontrollera domningarna i tummen. Är inte dom bättre på måndag finns risken att jag får ett nytt elände i ett par dagar. Men den dagen den sorgen!

3 kommentarer:

Ciz sa...

Tjo, du kan tvätta håret i alla fall!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Tjo! NU är det rent!

alis sa...

Skööönt!