11 juni 2009

Det bloggas väldigt lite här, samt uppföljning på den *piiip* handleden!

Det har varit LÖJLIGT lite bloggande i den här bloggen på senare tid, men detta mina vänner beror på att det har hänt löjligt lite i träningsvärlden på den här fronten. Anledningen är självklart den *säger väldigt fula ord* handen!

Om jag ska beskriva hur den mår är det enklaste sättet följande: tänk dig att din fot har somnat och innan du ställer dig på den å det börjar göra så där “ont” och börjar stickas, så har det känts i min hand sen i torsdags. Jag är totalt bortdomnad i tummen ner mot armen, pekfingret domnar om jag rör handen mycket och de senaste två nätterna har jag vaknat av att jag har ONT! Med denna handled är det inte så lätt att träna! Visst jag har tjuvcyklat lite, men av detta gick det så illa så det tänker jag inte ens kommentera!

Å nu säger ni som mig, så här kan man ju inte ha det! Nej, det e helt sant! Därför ska jag försöka få en akuttid till min vårdcentral i morgon förmiddag, prata med en doktor och se hur jag kan gå vidare! Men mitt tips är att det blir, snarare förr än senare, en operation av handen! Kom ihåg var ni läste det först!

2 kommentarer:

Em Löfgren sa...

men bläääääääää! jävlaskit hand hörru!! fixa en ny så du kan få njuta av träning igen =)

Lotta sa...

Men så där kan du inte ha det ju.. Marsch pannkaka till vårdcentralen omedelbums! :) Hoppas att du får hjälp! 'kram*