22 feb. 2009

Det är dyrt att bli lite "piffig"!

I brist på träning måste jag ju skriva om något annat så idag blir det det här med hår!

Man kan väll få drömma,
men jag får nog öva ett bra tag om jag ska få till den här frisyren!



Idag har jag varit en sväng i Skärholmen för att införskaffa mig en sån där farhatlig tratt till hårtorken. Jag har under hela mitt liv verkligen hatat dessa trattar men inser att jag måste ha en egen om jag ska ha en chans att få till min nya frisyr. Nu kunde jag inte bara köpa tratt visade det sig utan jag kom hem med en helt ny och förvånandsvärd dyr apparat med både tratt och andra finesser! Så nu ska jag bara lära mig att använda den!

Inte nog med detta, jag var även tvungen att inhandla andra hårtillbehör och gegga för att få något som helst styr på barret. Helst av allt vill jag lära mig att fixa håret som ovan, men det kommer nog att kräva en hel del övning!

Däremot skall jag redan i morgon få ny färg i håret och de mina vänner är inte en dag försent då de gråspräckliga nu lyser igenom mer än vad som är acceptabelt! Jag har inte så mycket emot att bli gammal, men att bli gråhårig är något jag inte tänker acceptera än på ett tag!

Nej, nu är det dax att försöka piffa till naglar, plannera lite träning inför veckan utan att belasta högern för mycket samt packa lite väskor och matlådor En helt vanlig söndag således!

1 kommentar:

Anonym sa...

jäkligt snygg frilla på bilden. ta med dig den till frisören och be dem hjälpa dig med hur du kan få till den själv. den skulle vara ursnygg på dig!!!!!!!