10 feb. 2009

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig!

Idag körde mr PT verkligen skiten och handleden ur mig, å då menar jag bokstavligt talat! Det började bra, men slutade tyvärr med ispåse... men vi tar det från början!

Pt träning 1/18
Mr PT eller Erick som han faktiskt heter, såg rent ut sagt full i fan ut idag när jag mötte honom på SATS Hornstull! Han sa att han hade något i rockärmen åt mig och det visade sig stämma aldeles utmärkt!

Vi började med de förhatliga benen! Först benpress i den "riktiga pressen" där jag började med 10 repetitioner, höll sedan 10 sekunder i det lägsta läget och fortsatte med 9 repetiioner. Så där höll vi på tills vi var nere på noll! Jag kan meddela att det sved och brann i framsidan av låren efter det! Efteråt var det utfallsgång och avslutade gjorde vi med att jag drog denne man över golvet i ett rep! Han e tung min PT, inte för att han e speciellt lång, utan för att han har muskler!

När väl benen var klara gick vi över till supersett för rygg, armar och axlar för att sedan gå över till bröstmuskeln! Det var där det hände, det som inte får hända! Det var där min handled sa PANG, svullnade upp och sa tack och hej! Vad jag hade kvar var magmusklerna så egentligen missade jag inte så mycket, men det e fruktansvärt irriterande och istället för en skön stretch blev det ispåsar och linda!

Nu är jag ordinerad vila i morgon (hej då yoga) och på torsdag eller fredag ska jag åka förbi Erick igen och se hur det står till med handleden. Svullnar det upp mer, vilket det inte bör göra eftersom jag sitter med is på handen just nu, kan det vara fara och färde. Men jag hoppas på det bästa och att det ska lägga sig innan kvällen e slut!

Det som är så fruktansvärt trist är att det va så roligt idag. Visst det sved och jag skrek, men samtidigt fick jag massor av beröm över att jag verkligen tog i från tårna. Jag fick upp pulsen så till och med Mr PT blev imponerad och det var väldigt synd att jag inte hade någon pulsklocka idag eftersom det hade varit interesant och se hur högt den verkligen kom! När vi satt där och kylde min handled sa han, och faktum är att jag tror honom, att även han hade kul! Så att det skulle sluta så här är väldigt tråkigt!

Men, det kommer en ny vecka och nya timmar! Nu ska jag se till att den här handleden blir bra så att jag kan köra minst lika hårt nästa tisdag igen!

En svullen och ond hand!


3 kommentarer:

Susanna sa...

Usch vad trist, men kul att du trivs så bra med din PT!

Anonym sa...

Bra kämpat! Hoppas handen blir bra snabbt!

Miss Agda sa...

Åh va trist, jag håller tummarna att handleden blir bra snbbt! Kram