11 dec. 2007

Mag-kaos!

AJ AJ AJ

Magen krånglar!
Min mage bråkar med mig. Det är helt mitt fel eftersom jag va lite för optemistisk i under söndagens middag, men i vilket fall som helst så krånglar den! Jag ser just nu ut som jag vore i 4e månaden, uppsvullen som en spärrbalong och varje gång (utan vidare förvarning) jag måste in på bekvämlighetsinrättnignen gäller det att bokstavligt talat, att hålla i sig!

Det går över, troligtvis så släpper det snart (eftersom jag varit så här sen igår), men det e jobbigt när det håller på!

Helgens bravader
I fredags va jag alltså på Qwiz! Det va kul som sjutton och mitt lag kom inte sist! Jag fick tom ta fram den dammiga dansbandskunskapen vilket inte hör till vanligheterna!

Lördagen gick i shoppingens tecken! Va på utförsäljning och kom bland annat hem med 2 stycken skinjackor och ett par byxor! Efteråt kunde jag nöjd och belåten åka hem och ta en lugn lördagskväll!

Större delen av söndagen spenderade jag med familjen S och min coola kompis Ludde! Drack årgångsglögg, åt pepparkakor och fick middag. Det var under den middagen jag överskattade min mage, vilket jag nu alltså får lida för!

Träning
Det har och är lugnt med träning just nu. Jag skall "vila" min stackars kropp och mage även idag, men i morgon så ska jag ge mig på det igen. Då blir det hårdkörning från arla morgon till sena kväll! Så det så!

Inga kommentarer: