12 dec. 2007

Fort, fort, fort!

Cykel som cykel skall vara!

Det gick fort idag, både tiden och tramporna hade en förfärlig fart! Dagens spinningpass med Pia gick i fartens tecken! Uj vad det gick undan å uj va kul det va. På ett sätt va det nog tur att klassen efter var full eftersom jag faktiskt hade peppat mig själv till att prova 90 minuter idag. MEN det ville sig inte eftersom kölistan till passet som mest var uppe i 14 personer och alternativet faktiskt va med Super Pia! Ett enkelt val alltså!

Å sen att jag fick sällskap av träningskompisen Puma (nej vi hade faktiskt inte bestämt något) gjorde inte saken sämre! En strålande och glad överaskning blev det när hon, glad i hågen, klev in i omklädningsrummet och strålade av tränings energi! Så Sara, ja det va aldeles för länge sen vi sågs och jag hoppas att vi ses snart igen!

En gryende träningsverk
Jag har en gryende träningsverk i rumpan. Den känns just nu mest som verk, men efter nattens sömn tror jag mig veta vad som kommer! Det är lite skrämmande att tänka på att verken kommer från lunchens utfall eftersom det inte är så många timmar sen det avklarades. Men som ni vet, vill man vara fin och slippa stå i vassen till sommaren så är detta bara ett litet steg på vägen. Träningsverk gör gott, trots att det känns!

Ett ord på vägen
Idag sa Pia något efter passet som jag verkligen skall försöka ta till mig och leva efter! Hon sa:
-Man skall inte fylla livet med år, utan åren med liv!
Det var en präst på en begravning som hade yppat orden och jag kan verkligen inte göra annat än hålla med. Detta får bli mitt nyårslöfte som jag, till skillnad från alla andra nyårslöften, tänker göra allt för att leva upp till!

2 kommentarer:

Puma sa...

Ja det var riktigt kloka ord hon delade med sig av! :-)

Jag är för övrigt lite mör i benen idag. De känns alldeles mosiga!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

... å min rumpa... jag kan säga att jag har vissa problem att plocka upp saker från golvet! *Skrattar*

Glad Lucia på sig och kör försiktigt!