20 apr. 2007

Tänk att ett mail kan göra så mycket!

Jag fick ett mail igår där det stod: Hade du tänkt spinna i morgon bitti? Jag svarade: Mmm om du följer med, för annars kommer jag inte upp! Till svar kom: Måste väll antar jag? och jag säger diplomatiskt: Måste måste man aldrig.... men borde! Konversationen slutar med: NU är det ett måste! och precis så blev det!

Så nu sitter jag på jobbet och har faktiskt redan tränat. Ett 45 minuters spinningpass som brukligt är en fredagsmorgon och jag mår så bra! För även om jag och min träningskompis inte alls va så pigga och glada när vi sågs strax efter sex, så kom vi faktiskt upp! Jag är sjukt stol över oss båda och kan konstatera att det börjar ordna till sig med rutinerna!

Mat

Igår var jag med min syster och svåger och storhandlade. Har man varken bil eller körkort är man inte så bortskämd med just storhandling, men igår blev det alltså av! Det är så skönt när både kyl och frys är fyllda och man vet att det bara är att öppna dörren dit för att hitta vad man söker. Nu är ju, som ni redan vet, min diet inte så varierande sön-fred, men i alla fall! Men i morgon är det lördag och jag har köpt Macaroni and Chees (sån "riktig" från USA) som jag skall svulla till lunch! Ser redan fram emot det kan jag lova!

En annan sak, vet ni att det finns Låglaktos RisiFrutti och att den smakar fantastiskt! Det är lycka det!

2 kommentarer:

Ciz sa...

Mmmmmm, det var INTE lätt att kliva ur sängen när vinden ven och regnet smattrade mot rutan 05.10. Men upp kom vi. Vi får fortsätta bestämma dejt, annars kommer jag inte upp! Det är ju vårspurt mot linnebyxorna nu!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Presix! Så får det bli... date är ett måste! För man vill ju inte banga eller hur ;)