26 aug. 2010

Utgångsläget!

Nu har jag fått domen och vet hur det står till, hur långt “förfallet” har kommit och lagt ut min väg från detta till  framgång!

Utgångsläget:
Längd: 164cm
Vikt 80,8
BMI: 30
Fett: 32,7 kg eller 40,5% (hua!)

I morgon fredag börjar min resa mot målet. Vad den slutgiltiga målvikten blir vet jag faktiskt inte i skrivande stund, men för att sätta något mål har vi sagt 67-68 kilo. Vad som kommer att styra är fettprocenten/fettvikten istället för den totala vikten!

Planen
Fram till den 15 september skall jag äta så kallad kombinerad kost, det vill säga två mål mat om dagen och två mål med måltidsersättning. Jag kommer börja byta ut lunch och mellanmål med ersättningar och äta riktig frukost och middag.

Den 16 september drar jag sedan igång med den verkliga viktminskningen och byter då ut alla mål mot måltidsersättningar. Men mer om det när vi kommer dit!

Då är det bara att sätta igång, hämta upp min envishet och mitt jävlar anamma för nu finns ingenting som heter misslyckande, nu finns bara framgång!

7 kommentarer:

Jennifer sa...

Ska bli kul att följa din resa...=D

Anna sa...

Hejaaaa! Du kommer att fixa det här gaaalant!

Ciz sa...

LETS DO IT!

JoHo sa...

HEJA! Det kommer gå galant!

Anonym sa...

Det har klarar du!!! Jag hejar pa dig.
Jennie

Miss Agda sa...

Heja vännen! Du kan mer än du tror, det gäller bara att bestämma sig. Every day matters och även det lilla gör skillnad.
Stor kram!

Thea sa...

Vad intressant, din resa ska jag följa. Jag har själv bytt alla mål mot måltidsersättning. Jag vet inte hur länge jag ska hålla på men känns det bra så kör jag några veckor.


Lycka till!