25 aug. 2010

Sega ben och seg spinning!

Snacka om att jag har sega ben! Jag märkte det på kvällens spinningpass! Sega som sirap och troligtvis lite trötta! Anledningen är att dom har fått göra saker som dom inte är vana vid. Som att hoppa upp och ner på en stepbräda, benböjar (ja det va i alla fall länge sen), snabb promenad och jogging på så kallad joggingplatta! Men dom har ju i alla fall fått jobba!

Men oavsett detta gav jag mig i kast med kvällens planerade spinningpass. Det va ju detta jag skulle göra idag, inte cirkelträningen, så det va bara bita ihop och köra på! Hjärtat kan ju jobba även om benen är sega!

Tyvärr va det min “icke-favorit” instruktör på SATS Liljeholmen idag. Ni vet tjejen i vanliga skor och dans brallor. Å andra sidan va det nästan full klass som man kunde hämta energi ifrån, så jag fick helt enkelt fokusera på det istället på instruktören! Och så har jag nu lärt mig vilken/vilka klasser jag skall undvika, så inget ont som inte har något gott med sig.

Klassen var, precis som förra gången jag råkade på henne, uppbyggd i tre backar med en liten raksträcka i mellan. Är det jag som är bortskämd, men ska inte en instruktör byta ut sitt upplägg i alla fall en gång per termin? Jag försökte i alla fall trycka på så mycket jag bara kunde, fokusera och kära på!

Men jag fick som sagt slita ganska ordentligt dock jag fick öva mitt pannben på att fortsätta trampa, öka motstånd och inte ge upp!

2 kommentarer:

Ciz sa...

Ungefär som när tjejen i "fotbollsshorts" kom och skulle instruera dansaerobics...

...det blir liksom lite fel känsla.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja men precis Ciz! En spinninginstruktör ska ha spinningskor och tights inte haremsbyxor.

Det är fel!