30 aug. 2010

Itrim, Pia och ett gäng snygga brudar!

Måndagen är snart över och jag har kört igång veckans träning! Man kan säga att jag började någonstans på medel och ökade sedan upp till max!

Itrim-cirkel på lunchen
Jag utnyttjade lunchtimmen till förflyttning mellan kontoret och möteslokalerna i Landstingshuset, med att göra ett avstickare till Itrim vid Fridhemsplan! En halvtimmes träning, lite proviantering av så kallade bars och sen kvickt iväg.

Men då jag hade glömt en väldigt väsentlig del av min träningsutstyrsel, nämligen tränings BH;n,  så blev pulsen ganska låg och hoppen ganska låga! Men däremot körde jag extra hårt i maskinerna och fick således en hyfsad träning ändå!

Pia-cykel
Efter lite spontan shopping av sport BH var det så dags för terminens första Pia-cykling. Idag med väldigt trevliga kamrater vid min sida. Sara har tagit sig från Halmstad och satt på min vänstra sida och Lotta satt “som vanligt” på den högra. Lite längre bort i salen satt även Ella och trampade!

Som vanligt va det ett både jobbigt, svettigt och mjölksyreframkallande pass med blandade backar och raksträckor! Svetten sprutade ur pannan och endorfinerna hoppade ur öronen! Alltså precis som det skall vara!

4, plus slutspurten dvs 5 pulstoppar senare var passet över och lyckan enorm. Jag kan faktiskt skriva under på Saras kommentar efteråt, att kostanden för SATS kortet är värt varenda krona så länge det finns Pia spinningar att köra! Så bra är hon den kära Pia!

nilla, ella, lotta Ella, Lotta och jag!
Bilden är tagen och lånad av Sara!

Efter avslutad träning avrundade vi kvällen över en kopp kaffe (för min del) och en hel del snack om livet, maten och träningen! Ett perfekt slut på en annars ganska grå och regning måndag!

3 kommentarer:

Ciz sa...

Hejja hejja hejja!

Lotta sa...

Tack för idag!!! kram

Ursula sa...

...och det här tackade jag nej till för att gå på Piloxing?! :(