25 aug. 2010

Lunchcirkel!

Det blev visst lite cirkelträning idag igen, men den här gången uppe vid Fridhemsplan och på lunchen!

Jag har det fortfarande ganska lugnt på jobbet och idag utnyttjade detta faktum att kalendern gapade tom på möten! Att jag sedan inte behöver passa någon tid till ett pass när jag kör cirkelträningen gör ju saken inte sämre. Alltså tog jag min träningsväska över armen och åkte upp till Itrim vid Fridhemsplan!

25 minuter senare (+ 5 minuter stretch) var jag nere i omklädningsrummet igen och på ett litet huj var jag klar för avfärd tillbaka mot jobbet! Snabbt och effektivt, precis som det skall vara när man har begränsat med tid!

Man hade lite fler maskiner i Fridhemsplan än man har i Liljeholmen och dessutom ett större omklädningsrum/duschrum. Men fortfarande är det en väldigt familjär stämning och under mitt pass kom 3 av personalen fram för att peppa mig och rätta till de fel jag gjorde!

Dagens resultat på pulsklockan gav ett medel på 78% och ett max på 89%, det vill säga lite lägre än igår. Förklaringen ligger i att jag bytte ut vissa konditionsstationer mot plankor, utfall och armhävningar!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Du är så grym Nilla! Ditt fokus och din målmedvetenhet är underbar att följa! :) ..men du cyklar väl fortfarande? *frågar med darr på underläppen*

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Lotta: klart jag cyklar fortfarande, jag springer ju inte *s*