22 aug. 2010

En ny tid, en ny era!

Som rubriken indikerar kommer den här bloggen att få sig en liten ny tusch, inte bara till utseendet utan även till innehåll. Visst blir det mycket träning även i fortsättningen, men under en begränsad tid kommer fokuset ligga på annat, nämligen viktnedgång och nu är det dags att smygstarta!

Operation Fett-Väck!
Under hösten skall jag ta tag i min övervikt! Det duger inte att vara 165 cm lång och väga över 80 kg. Enligt min egen våg ligger dagsformen på 82 glada kilo, men den officiella startvikten får ni på torsdag. Då skall jag genomföra en hälsoanalys som  ger mig svart på vitt hur illa/mindre illa det står till! Dock inte bara med vikten utan även med lite annat som tex blodtryck!

På fredag smygstartar jag sedan med maten, men den riktiga startpunkten för viktnedgången kommer om några veckor till, så mer om det då!

Träning
Men även fast jag inte har rivstartat med vikten än, har jag smygstartat med träningen. Idag har jag varit på en introduktion med cirkelträning. Inga nyheter egentligen, men väl en spark i baken!

Under morgondagen kommer jag genomgå ett konditionstest som jag egentligen inte vet så mycket om, mer än att jag skall gå. Hur man sen får fram min “form” har jag ingen aning om, så mer om det i morgon!

I framtiden kommer jag även köra på som vanligt vad gäller spinning, flow och annan träning.

Metod
Nu kanske det är någon som undrar vad jag pratar om, hur jag skall göra detta och om jag får hjälp. Att gå ner i vikt får jag inte hjälp med, det är jag som måste äta rätt och göra det rätta valen! Men stöd och råd samt sparkar i baken får jag av av de anställda och min egen kostrådgivare som jag träffar på torsdag! För ja, jag har skrivit in mig på i-trim!

itrim_logo

8 kommentarer:

Ciz sa...

Jag rivstartade för 1 vecka sen och motivationen är på topp! Välkommen till klubben! Vi har gjort det förut, vi gör det igen!

Träningsglädje sa...

hejja nilla (och ciz!!)

soffan sa...

Spännande! Jag kommer att följa dig :). Lycka till!!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ciz: inte första men SISTA gången!
Sara: Tack!
Soffan: kul! Du är väldigt välkommen!

ÄtaTränaKämpa sa...

Spännanade Nilla!
Min mamma är med Itrim och hon gillar deras tänk. Hon firade precis -10 kg.
Lycka till, ska bli spännnande att följa dig! :)

Lotta sa...

Spännande tjejen!! You can do it!! :)

Miss Agda sa...

Kul! Lycka till! Du, jag gjorde ju en sån body age-test på Balance med konditionstest, styrketest, smidighet, fett% mm. Det kan också vara ett kul sätt att följa utvecklingen på?!

JoHo sa...

Åh, vilket härligt beslut (där är ju en stor del av jobbet gjort!) Nu ska jag heja på dig längs vägen!