23 aug. 2010

Att hamna vid ett vägskäl!

När man börjar på Itrim så pratas det väldigt mycket om vägskäl, vad som fick dig (eller i det här fallet MIG) att byta väg och ändra riktning.

Mitt vägskäl blev bland annat detta kort som togs av mig  i NY! Ser jag ut så där, har jag blivit SÅ tjock! Men säger ni, i NY va du ju i juni och det är snart september. Ja, så är det. Men det har tagit en stund att bestämma sig, att våga ta steget och framförallt svika ett löfte som jag gett till mig själv!

PICT0031

Jag har lovat mig själv, dyrt och heligt att jag aldrig mer skall banta ! Men nu har jag alltså brutit det löftet till mig själv. Det var ett ganska svårt beslut men tillslut hade jag inget val. Jag måste göra något åt mina dåliga vanor!

Det har gått så långt att jag smygäter på vägen hem i bussen (det man inte äter hemma räknas inte) och känslan när jag trycker i mig ytterligare en smörgås är att “ Äh, skit samma jag är ju ändå så tjock”.

Så nu har jag alltså bestämt mig att ta en ny väg, att byta riktning och ta hjälp att genomföra det. För nu e det slut, det här är sista gången jag tänker banta!

5 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Jag hejar på dig!!

Ciz sa...

Det man äter på vägen hem räknas inte...ha ha...jag kände mig rätt träffad där!

Pressbyrån på t-centralen är ett vanligt pitstop på vägenh em...

frida sa...

Det kommer gå superbra, så bra du gör det!
Du har ett bra nät runt om dig för att peppa dig framåt. Go hard!

soffan sa...

Åh, den där känslan av hopplöshet, den där "skit samma, jag är ändå tjock"-känslan, suger. Cred till dig för att du sparkar hopplösheten i rumpan, och tar kontrollen igen. Du är stark! Det här kommer att gå jättebra... :)

Annika sa...

Usch vad jag känner igen mig... Det blir en ond cirkel - all heder till dig som tänker ändra på det! Heja heja! Jag tänker läsa här och inspireras...