31 okt. 2009

Lördagsträning med bloggvänner!

Jag har startat helgen på det absolut bästa sätt man kan tänka sig, nämligen med hård träning tillsammans med goda vänner!

Jag, Ruth och Milla möttes upp utanför Balance för att testa deras CrossFit pass som startade 10.15! Det va med ganska stora förväntningar jag gick ner till träningssalen och det visade sig att de höga förväntningarna förverkligades! För UJ så jobbigt det va och UJ så roligt sen! Tiden verkligen flög iväg, endorfinerna sprutade och svetten lackade!

kettelbells Dessa “tortyrverktyg” var ofta
förekommande på dagens pass!

Passet var upplagt enligt devisen 2*45 sekunders jobb med 10 sekunders vila emellan. I varje block varvades två övningar och varje block kördes 3 varv.

Man kan tycka att 45 sekunder inte är så lång tid, men jag kan meddela att det är det, speciellt varv 3! Då är 45 sekunder en evighet och vilan känns väldigt avlägsen!

Sammanfattningsvis kan man säga att passet va riktigt riktigt kul även fast, som vi alla konstaterade när det hela var slut, man ibland kände sig totalt otränad och väldigt väldigt svag!

DSC00905 Nytränade tjejer på välförtjänt fika
efter genomförd träning!

Efter genomförd träning gick trion iväg på en fika där det pratades mycket löpning, träning i allmänhet och självklart lite vanligt strunt! Vi bestämde även att detta måste det bli en repris på, om inte annat för att känna sig lite bekant och tränad igen!

Tack snälla flickorna för en super förmiddag med ett riktigt kul pass och trevlig fika!

4 kommentarer:

Miss Agda sa...

Tack själv!! Hur kul som helst (och hur TUFFT som helst!!!)
Kram

Lisa sa...

Vad kul! Ni verkar ha kört hart!

Lotta sa...

Låter skoj!! :) ..men tungt.. (som det sk avara mao)

Åsa sa...

Ni är så duktiga tjejer. Bra jobbat!