29 okt. 2009

Att våga prova något nytt

För några dagar sedan hade Terese ett erbjudande i sin blogg om att få träna gratis på Balance i två veckor! Självklart hakade jag på detta och mailade säljaren Joachim! Igår fick jag så mitt kort och idag var det premiär för träning!

DSC00886 I lonunge:en på Balance

Jag startade min träning med att virra mig ner i konditionsdelen (ja Balance vid Stureplan ÄR en laburint, jag vet faktiskt inte om jag vågar virra mig ner till spinningsalen) och där hittade jag en “riktig” spinningcykel. Min nyfikenhet gjorde att jag ställde in cykeln och satte mig försiktigt på sadeln! Döm om min förvåning när det faktiskt gick riktigt bra och med tanke på att jag “bara” hade vanliga gymnastikskor på fötterna gav jag mig själv med beröm godkänt!

Jag satt på spinningcykeln i ca 20 minuter för att se till att jag blev riktigt varm och virrade sedan vidare till en stretchhörna för att där göra något åt mina väldigt korta höftböjare!

DSC00887 Mitt “prova på” kort och schemat på Balance!

Sen va det så dags för den “riktiga” träningen, nämligen Kettelbells! 45 minuter av ganska mycket teknik men också väldigt bra träning. Jag tror dock att det tar några gånger innan man får ut maximalt av klassen, men tro mig jag kommer att ha min beskärda del av träningsvärk i morgon trots allt!

Så nu vill jag passa på att tacka Terese för möjligheten att provträna på Balance! Tack tack tack!