30 okt. 2009

Att ta tjuren vid hornen

Så var vilan från spinningcyklarna över och jag har återigen Entra en spinningsal! Men det var inte utan att benen var lite darriga och självförtroendet var inte så högt! Men med lite Voltarensalva på knät och lite jävlar anamma gick det ganska bra ändå!

DSC00897

“Horror spinning”
Idag besökte jag för första gången Mattias klass på SATS Liljeholmen. Mattias e killen som har varit med på de flesta (om inte alla) Blogger BootCamp, både dom som varit i stan men även uppe i Åre!

DSC00898 Mattias, redo att peppa oss deltagare!

Eftersom det är All Helgona helgen eller Halloween som folk envisas med att kalla den, trots att Halloween firades redan förra veckan, var temat självklart skräck! Mattias hade mixat allt från Michel Jacksson till Rammstein och upplägget va enkelt, intervaller!

Det blev intervaller mellan 2 och 5 minuter och det va både backar och raksträckor! Som vanligt protesterade knät när jag försöker stå och spurta , men allt annat fungerade utmärkt och det kändes i kroppen att jag faktiskt hade vilat från spinningen i en vecka, jag va taggad, peppad och fann glädjen och orken! Det kändes helt enkelt kalas efter förutsättningarna och träningsvärken i framsida lår!

Mattias skötte sig förövrigt finfint och klassen kändes inspirerande och rolig! Det blir helt klart ett besök snart igen på fredagsklassen!
DSC00892
Nu sitter jag i soffan och har precis fått i mig kvällens middag. Något mer vättigt blir det förmodligen inte gjort ikväll eftersom jag planerar tidig Natti Natt! I morgon är en ny dag med nya utmaningar och dessa utmaningar tänker jag starta med redan klockan 10.15 på ett CrossFit pass tillsammans med några andra bloggare! Men mer om det i morgon!

3 kommentarer:

Sofia sa...

Kul att se bild på lillbrorsan in action, och roligt att läsa att han är så bra som instruktör!

Måste lägga till ett litet PS också; Halloween firas ALLTID 31 oktober och inget annat.

Miss Agda sa...

VI ses på Balance :) Joakim-säljaren trodde inte man skulle behöva vara där så värst tidigt för det är tydligen inte mkt folk på passen på helgerna.

ms sa...

Tack för de fina orden, kanonkul att ha dig på besök!