28 okt. 2009

Bloggkväll på Röhnisch

Ikväll hade Milla (Miss Agda) tillsammans med Röhnisch bjudit in till bloggkväll i deras butik på Norrlandsgatan och självklart var jag där! Inte bara för att handla utan även för att träffa andra kända och okända ansikten, lyssna på en föreläsning samt prata lite strunt!

DSC00889 

Milla,Snorkfröken och Åsa poserar!

Föreläsningen vi fick lyssna till hölls av Mårten Fredriksson som bland annat jobbar med det svenska damlandslaget i ishockey, handlade om energi, mat och det viktiga i att äta både rätt och tillräckligt mycket. Egentligen inga nyheter, men alltid lika bra att höra för att påminna sig själv om det självklara!   Efter föreläsningen var även en kille vid namn Mats Guting där och presenterade Svarta Lådan!

Emelie (som fick vara med på två bilder)och Ruth
med Milla i bakgrunden

Sen va det som sagt även shopping till rabatterade priser, inte alls dumt om man frågar mig! Och efter lite velande kom jag hem med lite nya träningskläder men även med en finfin vattenflaska från Röhnisch!

DSC00891  
Tack Milla och Röhnisch för en trevlig kväll som bar både lärorik, rolig, social och lyckad!

3 kommentarer:

frida sa...

Lånade en bild av dig Nilla, hoppas det var okej :). Vad fick följa med dig i rosapåsen?

Kotte sa...

Mycket trevlig kväll var det!

Hann dock inte växla några ord med dig, men det kommer säkert fler tillfällen.

Shoppa kunde nog de flesta inte låta bli när det fanns så många fina kläder dessutom med rabatt. Ett par svarta byxor fick följa med mig hem.

Ha det bra!

Emliscious sa...

superhedrad att jag fick vara med på 2 bilder.... hahaha!!!