10 mars 2010

Flow:at och fikat med värsta pinglan!

Idag har jag haft date med söta Susanne! Det va typ hur länge sen som helst vi sågs så det var verkligen på tiden och jag är mäkta stolt över att jag lyckades övertala henne att prova på Flow!

Träning
Efter 2 dagars total vila efter helgen (pga det ömmande knät), va det idag dags att för att starta igång kroppen lite lätt! Flow stod på programmet och idag hade jag som sagt sällskap av Susanne!

För mig gick det bättre idag än förra veckan då allt var nytt. Jag kunde koncentrera mig bättre och behövde inte tokstirra på instruktören varenda sekund. Jag kunde ta ut övningarna mer än förra veckan och jag kom ner lite längre i rörlighetsövningarna.

Men som vanligt har jag problem i Pilates-delen då man ska vila tyngden på ena handflatan. Men idag tog jag tillfället i akt och stod i plankan medans alla andra vred och vände i sidoplankor! Alltid något även fast det kanske inte var rätt och magen fick i alla fall jobba så den skrek!

sus på fik Sus på fik!

Fika
Efter genomförd träning tog vi våra pinaler och gick och fikade! Kaffe, träning, resplaner och annat skitprat avhandlades i rask takt! Orehört trevligt som ni förstår! Tack söta Susanne!

1 kommentar:

Susanne sa...

Tack själv =) Jättekul att ses igen, det måste vi göra snart igen! Har f.ö. bokat Flow:en till nästa onsdag igen. Jag ger det en chans till..

Kram kram,
Susanne