17 mars 2010

Dans till trummor!

Dagen har gått i ett rasande tempo och innan jag visste om det hade klockan tickat över slaget fyra och jag insåg att jag skulle missa veckans höjdpunkt, nämligen onsdags spinningen med Pia! Istället satt jag kvar på jobbet till klockan var över fem och när jag väl bestämde mig att det var tid att stänga ner, hade jag ingen aning om vad kvällens träning skulle innehålla!

Det blev Afro!

sats afro

Som ni vet är jag ingen dansare, jag är heller ingen hejjare på koordination och det där med att göra olika saker med händer och fötter, i ett förutbestämt mönster, är inte riktigt min kopp av te! Men, man blir inte bättre om man inte övar, så idag är det precis det jag gjort!

Nu va det länge sen jag övade på detta och det märktes! Jag va totalt bortkollrad redan från start och hade jag inte varit ruskigt träningssugen hade jag nog lämnat salen! Jag slet verkligen för att få till det och i slutet av klassen, med ömmande fotsulor, hade jag i alla fall fötterna på plats! Armarna fick svänga fritt och koncentrationen var total!

När klassen var slut konstaterade jag återigen att man blir bra på det man övar på och övat på dans har jag inte gjort så ofta! Däremot har jag övat på balans så stretchen i slutet gick galant trots att vi fick stå på ett ben och balansera! Alltid något!

1 kommentar:

Erika sa...

jag hakar också på Saras beach-utmaning. Va faaan jag kan ju inte vara blekfet i Italien med kärleken, så ser inte filmerna från Italien ut :)