26 aug. 2008

En återupplivad vana!

Det va Ciz som fick mig börja träna på SATS, det va Ciz som fick mig gå upp i otttan och köra morgonspinning för första gången och idag har vi äntligen återupptagit vår tidiga men trevliga vana!

30 minuter morgonspinning
Ciz åkte förbi mig i den lilla bilen precis klockan 20 över 6 i morse, 1 minut senare satt vi utanför SATS Telefonplan ohc väntade på att dörrarna skulle öppnas och vi skulle släppas in! Väl inne gick det fort att hoppa i spinningskorna, sätta sig tillrätta på sadeln och väcka kroppen till liv!

30 minuter går fort, men det är det enda jag hinner med om jag morgontränar "hemma vid". Jag ska ju ta mig rakt över stan och helst vara på jobbet innan 8. Men det kändes som lagom i morse, det är ju endå ett par veckor sen jag morgontränade sist! Det va fantastiskt kul att återigen ha Ciz vid min sida och jag hoppas att våra tisdagsmorrnar kommer att bli en god vana här framöver!

Idag fick vi prova på den nya musiken som egentligen inte startar för änns nästa vecka och döm om min förvåning när jag fick tralla till min favorit Boy George under passet! Det är de gångerna det är lätt att fån-le på cykeln och njuta av stunden, trots att det känns motigt att gå upp innan tuppen änns har vaknat!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hihi....we rock! Efter morgonens cykelbaluns har jag babysimmat med baby Max så nu har även han motionerat! :) Ja eller plaskat och dykt i alla fall!