23 aug. 2008

Afro och Core express

World Class i Liljeholmens centrum har blivit SATS, men dom har kvar sina gamla klasser! Det gör ju att jag återigen kan dansa Afro och jag är så lycklig!

Afro express
30 minuter intensiv dans till trummor, med stora rörelser, böjda ben och putande rumpa. Tänk att det kan vara så roligt! Jag flyger fram, jag blir anfådd och jag kommer på mig själv med ett fånleende på läpparna! Resultatet brukar bli en aning träningsverk i rumpan och det är en stor bonus! Jag kommer helt klart att göra detta till en lördagsvana!

Core express
Coren va tung idag, tyngre än på länge! Det märks att jag har varit tvungen att vila i ca 2 månader och det märks att jag både har lagt på mig lite mer kilon och ännu mera vatten på min kropp! WC core variant känns lite mer hafsig än vad det vanliga SATS passen är, men i stort är det samma sak men idag var det som sagt väldigt slitsam! Det är tur att jag vet att det slitsamma brukar släppa efter några gånger!

Nu ska jag vila en timme innan jag ska börja med klädångest, hårpiff och weekend packning. Jag och A ska nämligen ut på Ålands hav och svänga våra lurviga på dansgolvet ikväll! Med högklackade skor borde även det räknas som träning ;)

Inga kommentarer: