16 juli 2010

När kroppen får bestämma!

När jag nu äntligen har fått möjligheten att börja träna, vill jag gärna göra det fler gånger per dag. Men verkligheten är inte sådan, min kropp som faktiskt har vilat i ca 2 månader, orkar helt enkelt inte lika mycket som vanligt.

Nu hävdar jag inte att jag var supervältränad eller någon elitidrottsman innan, nej långt därifrån! Men jag min kropp kunde ge både i styrketränings- och spinningsalen samma dag, så länge den fick OK mat och tillräckligt med vätska.

Men igår, när i egot vill träna igen, så ville varken kroppen eller orken alls. Så istället för att gå emot så gick jag med och åkte hem efter jobbet.

I morse hade jag höga planer om morgonspinning, men bytte ut den känslan mot yoga istället eftersom kroppen kände för det istället för spinning. Så 06:45, glad över att ha kunnat sova i stängen istället för i soffan, var jag på yoga och efter 55 minuter kände jag mig som en katt som precis sträckt ut hela sin kropp! Visst hade Flow varit skönare, men är det sommarschema på gymet får man vara glad för det lilla och jag är glad för att få och kunna gå dit!

yoga

Jag är ju, som ni vet, stel som ett kylskåp och det blir ju inte bättre av att ha vilat sig i form. Så jag kan väll inte påstå att jag var som den smidiga och eleganta Nilla som intog yogasalen. Lägg därtill alla dessa hundar som min handled inte pallar trycket för så har ni nog hela bilden, men oavsett så var detta precis det jag behövde den här morgonen!

1 kommentar:

Emliscious sa...

skönt att kroppen har muskelminne! du kommer vara tillbaka på ett kick- men varva upp långsamt så du inte skadar dig =)