26 juli 2010

Mutor till mig själv!

Eftersom det har regnat i helgen har jag fått en hel del matnyttigt gjort! Dock krävdes det en hel del mutor, men det må vara hänt!

Jag lyckades övertala mig själv till lite träning, inte för att jag inte ville träna utan mest för att jag inte ville gå ut! Men som sagt, med lite mutor klarar man det mesta!

På väg Det va kallt!

Påbylsad som om det vore höst tog jag bussen upp till Liljeholmen och ett Spinning/Core pass. Det va väldigt länge sedan jag körde Core och det kan jag meddela, det känns i magmusklerna idag! Jag tycker mig ha ganska starka coremuskler efter all spinning, men inte tillräckligt visar det sig!

blommor Mutan eller kanske belöningen!

Som tack för en effektiv helg gav jag mig själv blommor från Hötorget som nu förgyller min nystädade lägenhet. Det blir liksom lite lättare att städa om man vet att man får vackra blommor när man är klar!

1 kommentar:

Stefan sa...

Hallå! Nyligen bestämde jag mig för att samla Sverigs alla bloggar relaterade till hälsa. Däribland ämnen såsom träning, viktminskning, recept (kost), sjukdomar, etc. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis kostar det inget.

http://www.halsoartiklar.se/bloggar/