22 juli 2010

Lunchspinning – en svettig historia!

Dagens träning bestod av 45 minuter spinning på Odenplan med lite rörlighetsträning innan passet. Jag är nämligen så stel så stel idag och var tvunget försöka vrida ur kroppen lite! Frågan är dock om man e fasligt otränad eller bara gjorde saker rätt när man får träningsvärk i insida lår av Flow?

Nå väl! Spinningen var en förkoriograferad variant som passade mig utmärkt en dag som denna! Man vet vad som kommer och vet således hur man skall lägga upp det för att få ut maximalt av träningen. Tyvärr verkade inte luftkonditioneringen fungera något vidare, så redan efter 5 minuter rann bokstavligen svetten ur pannan!

Jag tycker verkligen att SATS borde skämmas när dom inte kan se till att ha en fungerande luftkonditionering  i salarna. Va, blir det varmt på sommaren?? Nähä, det va det förra året också, således ingen nyhet. Anpassa systemet till vad som skall utföras i rummet (dvs salen) för sjutton! Jag betalar dyra pengar varje månad och vill således kunna träna året runt, även om det är varmt ute!

På grund av denna olidliga värme i salen var det inte så lätt att trycka på max. Syret tog slut och där med orken! Men jag slet på så mycket jag bara kunde och fick även idag hälsa på herr Mjölksyra en sväng!

1 kommentar:

frida sa...

Ja en kedja som SATS och ett gym på Odenplan tycker jag också kan skämmas för det. Men du fixade det :)!