14 dec. 2008

På shoppinghumör

Sitter och väntar in söta A som äter lunch med sina päron på Greken uppe på Åsen. När dom e mätta och belåtna ska vi dricka en kopp kaffe och sen ska jag och A åka till Kungens Kurva och låta shoppingnerven få sin lust tillfredställd. Jag återkommer när jag är hemma igen!

Jag ska även under kvällen avslöja mitt projekt, min plan inför 2009. Jag har under helgen suttit och skrivit ett "projektdirektiv" till mig själv, som ni alla snart ska få läsa. Men som lite förhandsinformation kan jag nämna att jag redan längtar till januari!

Lördagen
I går va jag och firade A:s 30 års dag. Nu fyller hon egentligen inte för änns i morgon, men säg den dagen man säger nej till tårta? Nä just de, tårta kan man äta alla dagar bara man fick! När eftermiddagen sedan blev kväll beställdes det pizza och rödvinet ställdes på bordet. Vi tittade på Dansbandskampen och skrattade i kör till Lars Kristerz fantastiskt fula scenkläder. Men vi hade det riktigt trevlig och pratade om både högt och lågt!

När det sedan var dax att bege sig hemåt igen hade jag turen att få åka med C i hennes bil, så jag slapp till och med frysa på vägen hem!

Inga kommentarer: