12 dec. 2008

Curling ger starka ben!

Men också blåmärken vill jag lova!

Igår provade jag på den vingliga sporten Curling för frsta gången i mitt liv med resultatet att jag idag har träningsverk i benen, blåmörken på knäna och även ner på vaderna. Jag fickk mig även ett par rejäla skratt som bonus! Kul va det i vilket fall som helst!

Dock började gårdagen mindre roligt efter att jag hade fått i mig en dålig RisiFrutti dagen innan. Utan att gå in på detaljer kan man väll kortfattat säga att det rann från alla håll, samtidigt, under natten och morgonen. Detta har lett till att jag levt på blåbärssoppa i ca 2 dygn och jag är löjligt kaffesugen vill jag lova. Kaffe e ett gift jag behöver och jag vill ha, men just nu fixar inte den tomma magen den påfrestningen tyvärr. Någon mer träning än TV-zappande blir det inte för mig idag!

Alltså sitter jag nu nerbäddad i min soffa under en filt. Jag hade planer på att gå en sväng på stan, men struntade högaktinsfullt i detta då regnet hoppar ner på gatorna och folkmängden var allt för ihopträngd för min smak. Men jag hann i alla fall köpa 30 års peresent till min vän A vilket var anledningen till stoppet i färden hem.

Nu vill jag önska alla en trevlig helg, det tänker nämligen jag försöka ha!

Inga kommentarer: