11 maj 2011

Träningens dag!

Lördagen den 21 maj är det Träningens dag, en dag skapad av Friskis och Svettis förra året och i år således har blivit en tradition! För som man säger  “Om kanelbullen har en, om alla hjärtan har en och om mor och far har en, tycker vi även att träning ska ha en. Nu behöver vi din hjälp att få in Träningens dag i kalendern!”

Hade jag befunnit mig i stan, hade jag självklart varit med både på TRX passet på F&S på Sveavägen, Yoga på Gärdet och en och annan föreläsning runt om i stan!

Men tyvärr (eller kanske inte) ska jag vara social på annat sätt den dagen och istället för träning förlusta mig på en båt med ett gäng “rockers” under helgen!  Jag kommer således få en helt annan träning, då jag räknar med både dans, drinkar och klack-gående!

Däremot är jag självklart med i namninsamlingen till förmån för att få in denna dag i kalendern. Det tycker jag även att DU ska vara! Så klicka på länken och skriv på “upproret”. För som dom säger, kan kanelbullen och semlan få en dag varför kan inte träningen få det?

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Varför ska alla saker, människotyper och verb ha en egen dag egentligen?

Man kan ju ställa frågan som du skriver den: "Om det finns en bulldag, varför inte en träningsdag?"

Men man kan även fråga: "Varför kan inte VARJE DAG vara en träningsdag?" :-D

Viktkamp sa...

för mig är det träningsdag fem dagar i veckan =)