25 maj 2011

Premiären är genomförd!

Nu va det gjort, mitt första lopp inom grenen löpning! Premiären är genomförd och nu kan det bara bli bättre!

Jag smygstartade med att vara med i ett lag från jobbet under VårRuset! SLL sponsrade med tröjor och rabbaterad startavgift, men runt fick vi ta oss själva!

Jag hade inga höga förväntningar på kvällen. 1 veckas semester följt av två veckors “diet” och ett avslut på en båt i 36 timmar är inte den bästa av uppladdningar. Men runt skulle jag ta mig!

Jag knölade mig fram till en startgrupp jag trodde va “jogga snabbt” vilket det inte alls visade sig vara, var redo vid start och joggade iväg. Höll ett ganska behagligt men gott tempo fram till 3,5 km och sedan va det någon som drog ner rullgardinerna för ögonen, bytte ut benen mot stockar och slog mig i huvudet. Att det sedan kom en ELAK backe vid 4 km gjorde inte saken bättre.

Det va bara att inse att kroppen inte va tränad för det här, att det va lika bra att börja gå och glömma att jag skulle jogga hela vägen in till mål! Irriterande!

Men, i mål kom jag och tiden blev ca 35 minuter (klockan rullar ju på första startgrupp så det va lite svårt att veta exakt). Nu krävs det revansch och den tänker jag ta den 8 juni, så det så!

5 kommentarer:

AC sa...

Vet du- det är jättebra jobbat! Man måste igenom några lopp för pannbenets skull! : )

Emliscious sa...

tycker du gjorde en skit bra prestation!!

Lotta sa...

Fantastiskt bra Nilla! Det ska vi fira på fredag! kram

Västgötskan sa...

Jättebra ändå ju! 7 min/km är inte illa. Det är just nu mitt mål inför Kretsloppet i september! :-)

Helena sa...

Bra jobbat Nilla!!! Och TUSEN TACK för pepp igår - den behövdes mer än du anar! :D