21 juni 2010

Snor, snor, snor!

Det övergår mitt förstånd hur mycket snor en näsa kan producera! Tar det liksom aldrig slut? Jag gör av med hejdlöst mycket näsdukar, under näsan har det nu bildats skölpadshud och det här med att andas genom näsan fungerar ganska dåligt! Å då har jag hållit på så här i snart en vecka! Snälla nån, ge mig nåd!

Dock tänkte jag igår att jag skulle packa träningsväskan idag i alla fall, men gjorde aldrig det. Så här i efterhand var nog det mer tur än otur då snorandet verkar ha tagit ny fart. Så det blir återigen en dag av noll träning! Frustrerande men väldigt vuxet, eller hur! (mummel)

Så jag återkommer när snoret har lagt sig och pappersnäsdukarna byts ut mot spinningskor och träningskläder! Till dess, lev väl och ta hand om varandra (och framförallt ducka för elaka snorbaciller)!

5 kommentarer:

soffan sa...

Fy bubblan vad jobbigt... Krya på dig Nilla!

Lotta sa...

Uschiamej vad jobbigt! Jag lyckades mota bort mitt halsonda med en kombo av echniaforce, berocca, reds pak, esberitox, c-vitaminer och te.. och ja, ingen träning.. Hoppas du kryar på dig snart!!

Ciz sa...

Mitt höll i sig i ganska exakt 2 veckor och gick precis över...håll ut!!!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ciz: nja ca 10 dagar till blir det. Bihåleinflamationen är konstaterad och hästkuren "arne" utskriven på resept! Jag roar mig som du hör *s*

Ciz sa...

Fyyyyyyyyyyyy......stackare. Själv har jag gallsten, 5 anfall på en månad fick mig att konstatera att jag nog måste gå till en doktor. Inväntar operation... :(