3 maj 2010

En ny stig?

Då sitter jag återigen här, måndag förmiddag på jobbet, och konstaterar att helgen återigen är över och en ny vecka ligger framför mig.

Helgen som varit har jag använt till att ta hand om mig själv och till reflektioner om mig själv och om min omgivning. Jag har dykt ner i “vår depp” brunnen, tyckt lite lagom synd om mig själv, men samtidigt konstaterat att det är som det brukar vara. Jag kommer att åka längre ner innan sommaren är här och då är det precis som det ska vara!

vår2010

Jag har också använt helgen till att reflektera lite om mig och min omgivning. Jag har en familj jag älskar, vänner jag älskar och som  jag bryr mig om och en kropp som fungerar något sånär i alla fall! Jag är alltså otroligt lyckligt lottad!

Men jag måste reflektera lite mer, tänka till och fatta beslut. Jag måste lita på min magkänsla och titta framåt, inte bakåt. Jag kan inte ändra på det som har varit, men jag kan påverka det som kommer! Jag ska bara välja väg, hitta den nya stigen som förhoppningsvis leder mig framåt och vidare på vägen som kallas mitt liv!

4 kommentarer:

Träningsglädje sa...

oj, filosofiskt. jag tror stenhårt på magkänslan!!!

JoHo sa...

Viktiga tankar... och jag håller med: LITA på din magkänsla, det brukar vara det bästa!

Miss Agda sa...

Lita på magkänslan säger jag med!! Kram

Ciz sa...

Det sköna med vårdepp är att man vet att det går över...