28 maj 2010

Dag 1 i NY

Första dagen i NY har bestått av turistfällor. Men detta har varit plannerat och borde således vara helt accepterat!

Jag började dock med att åka åt helt fel håll med tunnelbanan och istället för upptown åkte jag downtown och hamnade vid Grond Sero istället för Times S. Men men, det tillhör att både åka fel och gå vilse (vilket jag faktiskt har lyckats med under dagen) när man är i en stad stor som NY.

Men inget ont som inte harnågot gott med sig, jag sprang på e riktig gammaldags Deli och började dagen med American pankares! MUMS!

PICT0016

Sen va det dax att bli “Turist Javisst” med turistbuss, guide och allt vd det innebär. Jag har räknat in de flesta turistfällorna såsom Top of the Rocks, Empire, T-S men även 125 st i Harlem med Apollo Theatre, Apple- och Nike store.

Nu ikväll va planen att barhoppa lite här uppe i Meatpacking där jag bor. Men tyvärr kom det både åska och spöregn ivägen, så av det blev det bara middag och ett glas vin i hotellbaren.

På tal om min hotellbar så förvandlas den till en fruktansvärt hipp klubb klockan 10 där vanliga dönickar inte gör sig besvär! Nej, man skulle visst va kändis eller stå på en lista för att sätta sin fot på klubben och jag e ju varken det ena eller andra så av det blev det ingenting alls.

1 kommentar:

Träningsglädje sa...

vi har också åkt fel med tunnelbanan... ;)