24 jan. 2008

Torsdag 24/1

Ibland ska man lyssna på instinkten och magkänslan!

Usel träning
Nej, det va inget fel på instruktören, det va inget fel på passet, det va fel på mig! Ibland borde man lyssna på magkänslan och inte vara så envis!

Jag begav mig till söder eftersom jag bestämde mig precis när jag skulle gå från jobbet, att ett Muskelpass skulle det bli. Egentligen hade jag velat ta ett lugnare pass idag, som Body Balance eller Pilates, men alla dessa va fullbokade så jag fick ta det som blev över! Redan när jag satt och väntade på att vi skulle starta kändes det fel. Jag kände inte glöden, inte lusten och någonstanns fattades orken. Men nu va jag där så nu skulle här tränas.

Uppvärmningen på stepp brädan gick över förväntan och jag fick faktiskt till det riktigt bra med både höger och vänster. Men sen, jag hade varken kraft eller ork i musklerna, det kändes som att vad jag än försökte fick jag ingen som helst respons. Den enda lilla ljusglimten var när vi, två och två, skulle "boxas" med ett gummiband, där den andra skulle stå bakom och hålla emot. Då fick jag kontakt med musklerna och kände att det gav något. Resten kan vi stryka ett stort rött streck över! BLÄ!

Middag och shopping
När jag sedan, lagom arg på mig själv, gick upp mot Slussen för att ta tunnelbanan hem, svängde jag in på det nya fina Vila som ligger på Götgatsbacken. Där gjorde jag fynd. Kom hem med klänningen jag provat (men som jag tyckte va lite för dyr) och en tunika, båda för mer än halva priset! Så humöret blev i alla fall lite bättre!

Nu är magen full i spagetti och köttfärsås så nu återstår bara andra halvlek av handbollen och sen e det dax att börja tänka på refrängen. I morgon är det fredag, lön och förhoppningsvis mer givande träning inplannerad!

3 kommentarer:

Em Löfgren sa...

hejhej!! såg dig allt i Fitness!!! och vad snackar du om? vaddå stighelmerfrilla? jag tyckte du såg superfin ut!! avis på ditt lockiga hår ju!! =) det var en bra artikel oxå!!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Meeen... såg du inte locken som står rakt upp på huvudet *s* likt Stig Helmer *s*

Em Löfgren sa...

jag tyckte du såg härligt lock/rufsig ut!! =)