26 jan. 2008

BH-shopping?!?

Inte nog med att vi kvinnor blir griniga och lättretliga en gång i månaden, vi har även andra problem...

BH besvär
Det här med att köpa sport BH var ett större problem än jag kunde tänka mig. Ska det vara så svårt för oss (mig) naturligt storbystade kvinnor att skaffa sig en sport BH som gör skäl för namnet och som håller det den utlovar?

Jag har E kupa och är tyvärr väldigt liten runt om, närmare bestämt 70, så att hitta vanliga BH:ar kan vara lite knixigt, men går man bara på rätt budik hittar man vad man finner. Men i det ordinarie sportutbudet verkar det vara omöjligt. Hittar man stora kupor finns det inga små omkretsar och tvärt om. Och OM man nu hittar någon som sitter bra klarar dom inte det enklaste "hopp testet". Idag har jag varit på var enda sportbutik jag kunde tänka mig, alltifrån Budo & Fitness till Stadium, Inter Sport och JP-Sport. Provade även lyckan på Åhlens, Lindex och Addidas Concept store, men icke! Det enda jag kom hem med var ett nytt påslakansett från Hemtex och det va ju inte riktigt det som va meningen! Så är det någon därute som har tips var man ska gå, snälla säg till mig!

Fika
Däremot sprang jag på Lillis mitt på Drottningatan bland alla andra som sprang där. Vi bestämde oss raskt för att vi skulle ta en fika och prata lite skit! Spontanfikor är himlans mysiga och trevliga tycker jag!

Å nu har jag precis pratat med mamman till en av mina favorit pojkar. Tyvärr blev det inget bebis snusande och skitprat ikväll eftersom mamman inte har fått sova en blund inatt och har spenderat hela dagen på barnkalas. Lilla Max har nämligen fått för sig att sova på nätterna är önderskattat när man sover och snusar hela dagarna!

8 kommentarer:

Susanna sa...

Det ska finnas en som heter "Shock absorber" och som har fått bra kritik. Har dock inte testat den själv, men att döma av namnet låter den ju bra iaf =) Har sett den på Sportex, bör finnas i andra sportaffärar, och sägs finnas i stora kupstorlekar. Hurvida den finns i 70 vet jag dock ej, jag brukar få sy in mina ibland...

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Shock agsorber, jag ska lägga detta på minnet! Å så ska jag kolla var närmsta Sportex ligger! Tack för tipset susanna!

Löpning & Livet sa...

Jag känner igen det där med Bh-problem. Att hitta vanliga bhar går ibland, typ två gånger om året.. när jag väl hittar nån så köper jag flera stycken som lager :) Men sportbhs har jag gett upp hoppet om att hitta.. Även om de kostar supermycket så är det inget stöd i dem, så nu köper jag billigare och så har jag två stycken på mig ist..

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Andrea: jag har me provat det där med dubbel grejjen. Men hallå, hur varmt blir inte det? NÄ, det MÅSTE finnas nått som funkar... va sjutton jag kan ju inte va ensam om min storlek *grymtar lite mer*

Puma sa...

jag gillar shockabsorbers även om den känns ganska tunn. därför brukar jag faktiskt ha två sport-bh på mig. känns stadigare då, speciellt när man springer.

Anonym sa...

Nu är jag kanske lite sen med den här kommentaren men...Jag säljer Shock-absorber, från 60 i omkrets och från D till J-kupa. (säljer även andra underkläder i samma storlek). Maila gärna; hyllan@live.se för att få en katalog.

Anonym sa...

Hej
hade också problem med att hitta bra tränings/sportbh (har 75 DD - 75 F beroende på modell) men hittade på Twilfit!!!
Nu behövs bara en! :-)Piwi

Anonym sa...

känner verkligen igen mig. brösten växte och jag blev glad...ett tag innan jag insåg hur svårt det är att nu hitta rätt bh-storlek. det går ju att hitta....men tyvärr inga billiga för en fattig student. Men nu verkar jag som jag har stött på problemet som inte pengar kan lösa. Var hittar man en axelbandslös BH i 65D ...eller eventuellt 70D (man får ju inte vara för besvärlig..hmm..) ? vet du någon affär blir jag oändligt tacksam och kan bära alla klänningar med öppen rygg ...utan en bh med för liten kupa.

kommentera gärna på min blogg:

http://ladyelin.blogg.se/2008/june/valkommen-till-d-kupa.html