5 jan. 2008

Lördag!

Inspirations svacka, titta på Kalla!

Natten
Först måste jag återigen skriva om mina sömnproblem jag har dragits med. Eller egentligen e det inga problem med att sova, det är bara det att jag har vänt på dygnet och gärna somnar efter 3 på natten. MEN i natt har jag sovit massor med timmar, från elva på kvällen till nio i morse! Lycka!

Tror det hela beror på att jag fick tabletter av min kompis A igår, nej inga sånna Tahiländska Knock Out piller utan helt vanliga tabletter från Apoteket! Men dom hjälpte och jag sov som en liten bebis!

Inspiration!
Just nu sitter jag och tittar på en viss Kalla på TV. Har man en liten motivations svacka så är detta ett perfekt sätt att få tillbaka den. Puma skrev om Kalla här om dagen och idag är jag nog inte ensam om att vara inponerad av denna fantastiska tjej! Här ramlar hon på första varvet, blir förbannad, är trött men lyckas i alla fall komma upp på en andra placering. Jag är imponerad och nästan ryser av att titta på henne! Snacka om en tävlingsmänniska som inte tycker att en 10e plats är att räkna med! Strongt!

Inga kommentarer: