14 jan. 2008

forts. 14/1, 110 min spinning

Jag har gjort det igen, jag har utmanat mig själv och mina gränser!

Intensiv distansspinning
Har ni kört intervaller på spinning så vet ni hur jobbigt detta kan vara, idag gav jag mig på något ännu värre! När man kör intervaller får man vila lite emellan intervallerna och hämta andan, när man kör högintensiv distansspinning är det ingen vila, det är 35 minuter med pulsen från "mitten av ansträngande upp till mitten av mycket ansträngande", utan vila, utan återhämtning men även utan mjölksyra och stumma ben! Ta detta pass, gånger två, dvs 70 minuter intensiv träning, 110 min med uppvärmning och nedvarvning, det är detta jag har klarat av idag!

Självklart fanns min aldeles fantastiska träningskompis Puma vid min sida och Super Pia i instruktörs cykeln! Visst hade jag en mental svacka innan sista spurten på pass två, men den jobbigaste delen var ändå uppvärmningen delen pass två, då brände det i rumpan och självförtroendet dalade! Men det gick! Svetten sprutade då luftkonditioneringen var noll i spinningsalen, jag skrek och jag tog i! Jag gav helt enkelt allt och det gick! Det är coolt!

Efter passet pratade vi en stund med Pia, tackade för passet och pratade lite om skillnaden mellan intervall träning och distans träning i spinningsalen. Fråga mig inte hur, men efter en stund frågade Puma om dom inte kunde dra ihop en riktig långspinning någon gång, vi pratar typ 3 timmar! Å efter moget övervägande nappade Pia på förslaget och antog utmaningen!



Middag och eftertanke!
Nu sitter jag i soffan, nyduchad med mirakelkrämen i ansiktet! I magen ligger det pasta, kassler och grönsaker och på läpparna befinner det sig ett leende! Jag är stolt över mig själv, jag är stolt över Puma och framförallt tycker jag att vi är rätt coola som klarade av det, båda två!

3 kommentarer:

Puma sa...

Ja ja skyll på mig. Var vi inte två om förslaget? Jag sa bara det jag läste ur dina tankar!! :-)

Att vi är coola är bara förnamnet. Nu är vi trötta dessutom...

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Mmmm jag skyller på dig... *skrattar* hela tiden, det vet du väll!

Ok, trötta, coola och galna... duger det?

Sofy sa...

Bra där! Härligt att våga och spränga gränser! Grattis!!!